Rood

rating

Acht Achtel Rot, Zweigelt

€ 8,29 Excl. BTW: € 6,85

“De zachte tannines zijn ingebed in een volle body, waarin een overweldigend fruitig palet domineert van kers en rood fruit.Zo moet een eerlijke Zweigelt zijn: vol van smaak, fruitig en toch stevig genoeg, ja dat is een rode wijn, met aangename zachte tannines. In ieder geval een Zweigelt voor elke ..

rating

Assemblage, 2015

€ 23,21 Excl. BTW: € 19,18

“In het glas domineerden donkere kersenrode tinten. In de neus zijn er tonen van donkere bessen, bramen, zwarte bessen, kersen en wat donkere chocolade aanwezig. Daarbij oneindige indrukken en fruitigheid in de mond, vergezeld door geroosterde aroma's van chocolade en delicatesse koffie. De sterke b..

rating

Hubertus, Blaufränkisch, 2016

€ 12,45 Excl. BTW: € 10,29

"De wijn is donker kersenrood van kleur en in de neus valt meteen de typische Weichselfrucht (zwarte friszure kers) op. Deze indruk gaat door in de mond en ook de kenmerkende zuurgraad is aanwezig, naast de prettige tannines die voor een mooie body zorgen. In de nagalm blijft de fruitige indruk heel..

rating

Ohm’Aus, St. Laurent, 2016

€ 12,45 Excl. BTW: € 10,29

"Gols is gelegen op de hellingen, maar dat kunnen we natuurlijk niet aan wijnmakers uit de Moezel vertellen, die zouden geheid dubbel liggen van het lachen. Maar binnen ons wijnbouwgebied zijn wij, wijnmakers uit Gols, gezegend met deze wijngaarden tot 50 meter hoog.In dagelijks taalgebruik praten w..

rating

Unt’Aus, Zweigelt, 2015

€ 12,45 Excl. BTW: € 10,29

"Op het oog is de wijn diep donkerrood met lila tonen. In de neus domineren de aroma’s van donkere kersen. Met de eerste slok zijn de indrukken aanvankelijk oneindig fruitig, gevolgd door zeer delicate chocoladetonen, fluweelachtige zachte tannines en pittige geroosterde aroma’s. De wijn heeft een p..

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5