Wit

rating

G’mischda Soodz Zweriocka 2017

€ 12,10 Excl. BTW: € 10,00

“Prachtig groengeel in het glas, in de neus intense bloemige honingtonen, zeer fruitig en zeer intens in de mond. Elk slokje is een nieuwe ervaring omdat het zo veelzijdig, krachtig en uitgebalanceerd is.Op de wijngaard van deze wijn, staan minstens drie druivensoorten aangeplant. Een geweldige same..

rating

Veltliner Edelgrund, Grüner Veltliner, ...

€ 10,99 Excl. BTW: € 9,08

“Helder geelgroen in het glas, in de neus ongelooflijk fruitig en op het gehemelte komt de wijn over als een met een perfect afgewogen zoet en zuur balans. Rechttoe rechtaan, met zijn animerende wrangheid vraagt hij om de volgende slok.De Grüner Veltliner hoort bij Oostenrijk, net zoals Mozart en de..

rating

Veltliner Obere Heide, Grüner Veltliner...

€ 18,92 Excl. BTW: € 15,64

“Ondanks zijn licht gouden kleur presenteert deze wijn zich onmiddellijk als een Bourgondische in de neus. Tonen van geel rijpe appels, vanille en honing. In de mond domineren, naast de intense aroma's, de tintelende rijpe zuren. Indrukwekkend zijn de complexiteit en mineraliteit, perfect uitgebalan..

rating

Weissburgunder Altenberg, Weissburgunder...

€ 18,92 Excl. BTW: € 15,64

“In het glas toont deze wijn zijn helder geel-groene kleur. In de neus geeft het intense fruitige tonen, zoals rijpe peer en bloemtonen. Met de eerste slok geeft het zacht romige smaken, met opnieuw peer en appel tonen, ondersteunt door een fijne kruidigheid en een vleugje vanille. Deze wijn is zeer..

rating

Welschriesling Ungerberg, Welschriesling...

€ 11,45 Excl. BTW: € 9,46

“Helder goudgeel komt hij in het glas, onmiddellijk vormen zich mooie benen (of tranen) die omlaag lopen in je glas. Een teken van het statige lichaam. In de neus stijgt het typische appelfruit, gevolgd door de verrassende romigheid en zachtheid in de mond, dat door een levendig zuur wordt vergezeld..

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5